İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İstanbul Modern, Sizin Perşembeniz kapsamında ücretsiz ziyaret ediliyor

Türkiye’nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, ziyaretçilerini yeni müze binasında ağırlamaya devam ediyor. “Paribu ile Sizin Perşembeniz” kapsamında ise müze, her perşembe saat 10.00-14.00 arası ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.

İstanbul Modern, mayıs ayında açılan Renzo Piano Building Workshop (RPBW) tarafından tasarlanan yeni müze binasında sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor. Açılışından bu yana “Sizin Perşembeniz” adlı ücretsiz müze günleri de Paribu desteğiyle gerçekleşiyor. Müze, her perşembe 10.00-14.00 saatleri arasında ücretsiz olarak kapılarını açıyor.

Atölye ve etkinliklerle sanatçı buluşmaları 

“Paribu ile Sizin Perşembeniz” kapsamında İstanbul Modern’in tüm sergileri ücretsiz olarak gezmenin yanı sıra tüm ziyaretçiler, ayda bir kez gerçekleştirilecek sanatçı atölyeleri, etkinlikler ve film gösterimlerine de katılabiliyor.

“Sizin Perşembeniz Sanatçı Atölyeleri”, sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla paylaştıkları atölye çalışmaları, kısa söyleşiler ve sanat uygulamalarından oluşuyor. Bu etkinliklerle müzeyi, sanat yapıtlarını ve sanatsal üretim süreçlerini keşfetmeye davet eden İstanbul Modern, aynı zamanda sanatçılarla birlikte üretmenin kazandıracağı zengin bir deneyim sunuyor.

İstanbul Modern’in güncel takviminde “Paribu ile Sizin Perşembeniz” kapsamında ücretsiz gezilebilecek beş sergi yer alıyor: Yüzen Adalar, Nuri Bilge Ceylan: Başka Bir Yerde, Hep Buradayız, Renzo Piano: Yerin Ruhu ve Mimarinin İnşası.

İstanbul Modern’in güncel sergi ve etkinlik takvimine erişmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.