İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Künye

Bugunkuhaber.com  internet sitesi, 2019 yılında Gazeteciler Cemiyeti tarafından Avrupa Birliği (AB) finansmanıyla, Demokrasi için Medya/ Medya için Demokrasi projesi kapsamında İnternet Sitesi için Teknik Destek Aracı maddi desteği ile yayın hayatına başlamıştır ve yayın hayatına hala devam etmektedir. İçeriklerin/haberlerin tamamıyla Bugünkü Haber‘in sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliği’nin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.

BUGÜNKÜ HABER – Türkiye’nin Yeni Nesil Haber Sitesi

Yönetim Yeri Adresi:
İSTANBUL

İmtiyaz Sahibi:
Yeni Yayın

Genel Yayın Yönetimi:
Yayın Kurulu

Haber Editörleri:

  • Yayın Kurulu Üyeleri

Yazılım:

İletişim Koordinatörü:

Internet Reklamları Hakkında Bilgi:
bilgi@bugunkuhaber.com

Haber İhbar E-posta:
haber@bugunkuhaber.com

Servis Sağlayıcı:

Yayın İlkeleri

www.bugunkuhaber.com Basın Ahlak ilkelerine uymaya söz vermiştir ve bütün hakları saklıdır. Bugünkü Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası’na uygun olarak yayınlanmaktadır. Haber portalımızda yayınlanan haberler ve makaleler, kaynak gösterilmek ve aktif link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. www.bugunkuhaber.com, sayfalarda yer alan harici linklerin sorumluluğunu almaz. Bu sitede yazılan köşe yazıları  ve yorumlardan yazarları sorumludur.

www.bugunkuhaber.com adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı kendinde benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİF konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, bilgi@bugunkuhaber.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz avukatlarımız tarafından incelenecek ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.

UYARI
“www.bugunkuhaber.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotoğrafların her türlü telif hakkı BUGÜNKÜ HABER ’e aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.”