İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Beykoz Eğitime Destek Derneği İlkokulu açıldı

Beykoz Zerzevatçı Köyünde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Sait Taşçıoğlu İlkokulu’nun yerine Beykoz Eğitime Destek Derneği (BEDES) yenisini yaptı. 2 yıldır inşaatı devam eden ilkokulda eğitim öğretime başlanırken, okullarının yıkılması nedeniyle Görele İlkokuluna giden öğrenciler ise yeni okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Beykoz Zerzevatçı Köyünde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Sait Taşçıoğlu İlkokulu’nun yerine Beykoz Eğitime Destek Derneği (BEDES) yenisini yaptı

2 yıldır inşaatı devam eden ilkokulda eğitim öğretime başlanırken, okullarının yıkılması nedeniyle Görele İlkokuluna giden öğrenciler ise yeni okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

BEDES Başkanı Gülay Demirel duygu ve düşüncelerini Dost Beykoz ile paylaşarak, “millet olarak çok zor günler geçiyoruz. Deprem ve doğal afetler hepimizi üzüyor fakat diğer taraftan da hayat devam ediyor” ifadelerini kullandı.

2005 yılından beri BEDES olarak çok değişik çalışmaların içinde olduklarını fakat ilk kez tamamen kendi öz kaynakları ile bir ilkokul yaptıklarını söyleyen Bayan Demirel, okulu tamamen BEDES’in içinde yer alan iyilik dükkânından elde ettikleri gelirle yaptıklarını dile getirdi.