İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Beykoz’dan Sarıyer’e Direk Vapur Seferleri Devam Ediyor

Beykoz – Sarıyer Vapur Seferleri Hakkında

İstanbul’un boğaz kıyısındaki en popüler semtlerinden biri olan Sarıyer’den Anadolu yakasında yer alan Beykoz’a İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları’na ait vapur seferleri ile karşılıklı olarak ulaşım sağlanabilmektedir.

Sarıyer – Beykoz hattında karşılıklı gerçekleştirilen vapur seferleri sayesinde ulaşım şehir içi araç trafiğine takılmadan ve karayoluna göre çok daha kısa sürede sağlanmaktadır.

Yalnızca hafta içi 5 gün olmak üzere Sarıyer iskelesinden sabah ilk sefer 06:45’de başlamış olup akşam 19:20’ye kadar karşılıklı olarak yapılmaktadır. Yolculuk süresi yaklaşık 10 dakikadır.

Sarıyer iskelesine taksi, metro, minibüs ve İETT seçeneklerinden herhangi biri ile ulaşım mümkündür. Beykoz iskelesine de aynı şekilde taksi, dolmuş ve İETT ile ulaşım mümkündür. 2022 yılı şehir hatları vapur seferleri yaz tarifesi bilgilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Yalnızca hafta içi günlerde Sarıyer – Beykoz arasında karşılıklı seferler yapılmakta olup güncel vapur saatleri ve vapur bilet fiyatları sayfamızda yer almaktadır.